Cel mai bun podcast din ultima vreme

De vreo câțiva ani buni tot ascult podcasturile. Mersul pe jos la birou și un podcast în căști merg mână în mână. Am ajuns să-mi pun podcasturi și înainte de somn, pun un timer de 15-30 de minute și adorm instant.

De obicei nu prea ascult podcasturi din România, dar am descoperit de curând podcastul Vreau să știu, al lui Cătălin Oprișan. Îmi tot apăreau pe tiktok samples din podcasturile lui și am zis să îi dau o șansă.

Și primul podcast pe care l-am ascultat e cel de acu câteva săptămâni cu Damian Anfile despre istoria României. Dacă aveți 2 ore la dispoziție, recomand cu mare drag. E o conversație delicioasă.

DAMIAN ANFILE: “Românii-s puși în calea tuturor răutăților!” | VREAU SĂ ȘTIU Ep 97

La discuția de două ore despre români, Damian a venit tras la ie. S-a discutat despre cum ne-am format, de ce am rezistat în bătaia tuturor intemperiilor și s-a ajuns la costumele purtate de Maia Morgenstern în “Capra cu trei iezi”. “Noi cumva oscilăm între grandomanie și scepticism total!

Și nu e singurul podcast unde au cei doi o conversație. Am găsit mai multe acolo pe canal la ei. Între timp a apărut și unul cu Bogdan Simion; am ascultat doar 30 de minute din conversația aia, da’ e un deliciu.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un share.