[Jurnalul unui om leneș] Ep.9 – O flotare

Nu știu de unde să încep.

Am tot căutat pe net fel și fel de programe de cardio și fitness. Le-am încercat și în trecut, dar n-am reușit niciodată să le duc la bun sfârșit. Fiindcă ele sunt o soluție de moment. Mă fac să mă simt bine atunci când le fac (alea 2-3 zile cât reușesc să le fac) și după aia revin la viața mea de zi cu zi care m-a adus până în punctul unde sunt acum. 

Ce trebuie eu să fac nu e să peticesc găurile din perete. Ci să stric peretele și să construiesc unul nou. Să schimb vechiul stil de viață și să-mi fac unul nou, unul care să mă facă să mă simt bine. 

De aceea m-am hotărât să fac o flotare pe zi. Dacă fac mai multe, e perfect. Dar trebuie să fac o flotare în fiecare zi.

Am citit un articol pe net despre astfel de obiceiuri mici. Metoda pașilor mărunți. O călătorie de o mie de kilometri începe cu un singur pas. Așa și eu o să-mi schimb stilul de viață cu o flotare. 

Poate că în timp o să fie mai mult de o flotare, dar acum o flotare e de ajuns. Să fac o flotare nu e așa greu ca un cardio de 5 minute, cum am încercat în trecut. Făceam cardio o zi și după aia gata. 

O flotare acum nu va face prea mare diferență în viața mea de zi cu zi. Dar e ca o investiție. Nici dacă pui deoparte un leu pe zi nu o sa facă o mare diferență. Dar în timp se adună. Se formează un obicei. Cel puțin așa am citit. 

N-o să mor dintr-o flotare.

Jurnalul unui om leneș este o poveste inspirată din viața de zi cu zi.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un share.